De Genogram Groep biedt de cursus

Persoonlijke Ontwikkeling (en ...)

De cursus gaat in op aspecten van de persoonlijke ontwikkeling: wie ben ik, hoe communiceer ik, hoe reageer ik, hoe ga ik om andere mensen en taken, hoe reageer ik op een uitdaging en hoe op een conflict? Enzovoort.

De cursus is een basiscursus die u zicht geeft op uw eigen ontwikkeling en ook op uw groeimogelijkheden. U kunt zich inschrijven voor de cursus door een mail te sturen. Bij voldoende aanmeldingen, krijgt u bericht wanneer en waar de cursus gegeven wordt. Deze cursus kan ook ingekocht worden door scholen, bedrijven, kerken, verenigingen enzovoort. Mail of bel voor een offerte naar info@genogram.nl.

De cursus kan ook gegeven worden in combinatie met een specifiek onderwerp. We noemen een aantal mogelijkheden: gedrag (of gedragsproblemen), relatie, autisme, faalangst, leidinggeven.

De cursus is gebaseerd op de theorie van de Contextuele Therapie en de Transactionele Analyse. Kenmerkend voor onze stijl is interactief samenwerken, enthousiasme, doelgerichtheid en kwaliteit. Wat je vandaag leert in onze training is pas je morgen toe. De trainingen kunnen op uw locatie worden gegeven. Of op een door u gekozen externe locatie. De Genogram Groep beschikt over de mogelijkheid met kleine groepen de training op een motorschip (15m) aan te bieden. Het schip maakt het ook mogelijk om al zelf varende aan teambuilding te werken. Heeft u vragen? Mail ons, of bel ons direct: 0527 613713.

Genogram
Saturnusstraat 85 E
8303 CB Emmeloord
0527 613713
06 1098 4086
info@genogram.nl
www.genogram.nl
Routebeschrijving

sluiten ×
Genogram
Saturnusstraat 85 E
8303 CB Emmeloord

0527 613713
info@genogram.nl

De ingang is bereikbaar via de Urkerweg, tegenover de parkeerplaats van de C1000.